DV24 Birouri este format din 2 clădiri de birouri Clădirea D (la intrarea principală în complex) și Clădirea A ( în centrul complexului).

La parterul clădirii A, în afara recepției, se află  o cafenea și un spațiu comercial. Spațiile de birouri sunt disponibile în diferite suprafețe. Astfel fie că aveți nevoie de un birou de 61 mp sau de unul mai mare, ne puteți contacta și alegeți  împreună cu un consultant de-al nostru spațiul de birou care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Dispunerea plașeelor  vă permite diverse moduri de a vă amenaja spatiile de  birouri. În concordanță cu nevoile și cerințele , fiecare birou are avantajul luminii naturale care pătrunde prin fațada integrală de sticlă a clădirii.

Clădirea A are o înalțime de 12 etaje și o suprafață închiriabilă de 7.850 mp. La parterul clădirii se află spații comerciale, o cafenea precum și  un ATM.

Fiecare etaj are o suprafață închiriabilă de 650 mp, care pot fi ușor compartimentați în spații mai mici, în funcție de nevoile fiecărui client.

Clădirea are acces direct la parcare, aceasta fiind compusă din 2 nivele, unde sunt disponibile și spații de depozitare.

Clădirea D (P+5E) are o suprafață închiriabilă de 1.390 mp. Fiecare etaj dispune de o suprafață închiriabilă de  279mp,  open space, care poate fi compartimentată în 2 spații de birouri de 135 mp și respectiv 143 mp.